Find det du søger

Pro sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

Søsters trusser

200,00 DKK

Junior sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

brugte trænings trusser

250,00 DKK

Pro sælger

Top sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

Blonder💋

188,00 DKK

Top sælger

Nyt produkt

Brugte bh'er

Creamy dreamy

250,00 DKK

Top sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

48 timers 👹

150,00 DKK

Top sælger

Nyt produkt

Brugte g strenge

Tis trus 💦

250,00 DKK

Ny sælger

Nyt produkt
188,00 DKK

Top sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

Hot trusse💋

188,00 DKK

Bliv køber

Find og køb de frækkeste trusser, billeder eller videoer mm. som pigerne sælger her på siden!

Som køber kan du vælge mellem frit tilgængelige produkter eller starte privat chat samtale med pigen, og købe hvad du vil den vej igennem.

Som kunde er du 100% anonym, så du kan trygt begynde at se rundt på siden om der er noget som kunne bruges til fantasien.

Opret som køber


Ofte stillede spørgsmål

Dine personlige oplysninger indsamles hverken, arkiveres eller deles af os.

Du opretter dig på sitet, og derefter har du 2 muligheder.

1: Finder et af de synlige produkter som du kan se på siden og smider i kurven.

2: Åbner chat samtale med pigen, og køber produkter den vej igennem, i form at trusser, billeder eller videoer mm.

Herfra skal betaling gennemføres og forsendelse arrangeres mellem de to parter.

Med sortimentet og mangfoldigheden af ​​sælgere på vores side kan du købe de trusser-billeder-videoer mm. du leder efter, til den pris, du leder efter.

Velkommen til vores hjemmeside, her kan du finde lige den slags brugt undertøj du leder efter. Undertøjet er brugt af vores fantastiske sælger-profiler, som du kan se her på siden. Kig alle gallerierne igennem og se de forskellige kvinder og piger, som har valgt at sælge deres undertøj.

Du kan helt selv vælge, hvilken pige eller kvinde, som du ønsker at købe brugt undertøj af.

Find brugt undertøj til dit behov

Bag de sexede sælger-profiler, sidder ægte og autentiske piger. Helt normale, dog meget smukke, kvinder og piger, som du normalt kun ville turde at fantasere om.

Ønsker du en mere speciel oplevelse, kan du også modtage pige trusser som er urineret i, eller måske haft på under menstruation. 

Du skal ikke være nervøs for at blive opdaget, vi har udviklet siden, så den sikre dit privatliv og anonymitet. Det er lige så nemt som at bestille et nyt tv.

Du får muligheden for en helt unik intim oplevelse med en fremmed og liderlig kvinde, som måske har leget med sig selv, i sit brugte undertøj.

Kvinder og piger sidder klar til at afsende brugt undertøj, så du kan nyde at dufte til en forførende og lækker piges aromatiske safter.

Du skal ikke angive informationer om dig selv, du skal kun vælge en pige eller kvinde, som tænder dig, og lægge det brugte par trusser i kurven og gå til kassen. Det er så enkelt, at det ikke kan betale sig, at lade være.

Vi lover, at du får en fantastisk sensorisk oplevelse som du ikke vil være foruden. 

Lækre piger 

Skønheder som du normalt ikke tør nærme dig, sidder klar med frækt brugt undertøj, som de tænder på, at du tilfredsstiller dig selv med.

Kom tæt på en af de smukke profiler på vores hjemmeside, nyd hendes billeder og glæd dig til at dufte til hendes mest intime område.

Du kan finde din drømmekvinde og lade dig erobre af hendes fantastiske erotiske billeder. Ved onani bruger man oftest kun sine øjne og derved bliver orgasmen hurtigt ensformig.

Når du køber brugt undertøj til selv stimuli, kommer lugtesansen i spil. Det højner den sanselige oplevelse og giver en langt mere tilfredsstillende orgasme.

Ønsker du at modtage et par blonde g-strenge eller et par helt almindelige hvide bomulds-trusser? Det hele kan bestilles direkte fra de smukke piger og kvinder. Måske finder du tanken om en nøgne damer ophidseende, eller måske bliver du liderlig til tanken om unge, uskyldige piger i hvide trusser. 

Vi er stolte af at kunne tilbyde så stor diversitet, i både udvalget af brugt undertøj, men også de sælgende profiler på vores hjemmeside. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde en anonym platform, hvor salg af brugt undertøj foregår på simpel vis, uden brugeroprettelse. Samtidig er vi med til at opløse det tabu, som salg af brugt undertøj er blevet til.