Find det du søger

Ny sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

Trusser

249,00 DKK

Junior sælger

Nyt produkt

Brugte g strenge

Trusser været brugt 2 dage

313,00 DKK

Top sælger

Nyt produkt

Brugte g strenge

Frækkert💋

188,00 DKK

Junior sælger

Nyt produkt

Brugte g strenge

Snasket g-streng

175,00 DKK

Top sælger

Nyt produkt

Brugte g strenge

Scat/bremsespors trus 🤎

250,00 DKK

Bliv køber

Find og køb de frækkeste trusser, billeder eller videoer mm. som pigerne sælger her på siden!

Som køber kan du vælge mellem frit tilgængelige produkter eller starte privat chat samtale med pigen, og købe hvad du vil den vej igennem.

Som kunde er du 100% anonym, så du kan trygt begynde at se rundt på siden om der er noget som kunne bruges til fantasien.

Opret som køber

Ofte stillede spørgsmål

Dine personlige oplysninger indsamles hverken, arkiveres eller deles af os.

Du opretter dig på sitet, og derefter har du 2 muligheder.

1: Finder et af de synlige produkter som du kan se på siden og smider i kurven.

2: Åbner chat samtale med pigen, og køber produkter den vej igennem, i form at trusser, billeder eller videoer mm.

Herfra skal betaling gennemføres og forsendelse arrangeres mellem de to parter.

Med sortimentet og mangfoldigheden af ​​sælgere på vores side kan du købe de trusser-billeder-videoer mm. du leder efter, til den pris, du leder efter.

Pigerne som tilbyder salg af deres beskidte trusser, er meget forskellige og har alle sammen noget forskelligt at byde på. Vi har både sælger-profiler som er buttede og sælger-profiler som er helt slanke. Du kan både finde blondiner og brunetter som sælger deres beskidte trusser. 

Kinky duft fra beskidte trusser

På vores hjemmeside, får du mulighed for at være lige så kinky og forbudt som du har lyst til. Pigerne kan gøre deres trusser meget ‘beskidte’, så du kan få din lyst stillet.

Hvor længe trusserne skal være gået med, er op til dig – dermed er det dig som kunden, som bestemmer hvor kinky duften af fisse skal være.

En anden, meget populær, kategori er urin. Hvis du tænder på urin, er der også mulighed for at modtage et par rigtig beskidte trusser, hvor en fræk pige eller kvinde, har tisset i. 

Hvis du ønsker, at trusserne skal indeholde bremsespor, kan det også sagtens lade sig gøre. Fantasier om kvinders beskidte trusser er stadig et tabu, derfor er du sikker på at forblive anonym og privat, når du handler på vores hjemmeside.

Afsendelsen foregår selvfølgelig meget diskret, så du ikke bliver afsløret af dit frække køb.

Der er mulighed for køb af forskellige slags Brugte trusser, så uanset om du fantaserer om et par beskidte g-strenge eller et par blonde hipsters, kan det lade sig gøre.

Rigtig mange mænd, tænder på tanken om at dufte til et par beskidte trusser, som pigen har onaneret i. På den måde, får du rig mulighed for at dufte til hendes frække safter, som på autentisk vis, er udløst af hendes orgasme.

Eftersom kvinder og pigers duft ændrer sig i løbet af deres cyklus, kan du vælge hvad du foretrækker at dufte til.

Der er en duft til enhver på vores hjemmeside! Flere gange er beskidte trusser, båret af kvinder i deres fertile periode, blevet efterspurgt. 

Lige så, er kvinder med menstruation blevet et hit i denne verden. 

Beskidte tanker

For at undgå, at du som kunde føler dig udstillet når du skal bestille et par beskidte trusser, har vi gjort det så nemt og anonymt som muligt. Dvs. at du ikke skal skabe direkte kontakt til den udvalgte pige, og heller ikke skal forklare hende, hvorfor du (måske) ønsker trusserne ekstra beskidte. På denne måde, forbliver du helt privat og kan bevare dine private fantasier for dig selv. 

Hun får intet at vide om dig som kunde, kun hvilket par trusser der ønskes og hvordan de skal gøres beskidte.

på vores hjemmeside foregår handlen med beskidte trusser eller brugt sexlegetøj, men præcis på samme måde som enhver anden internet webshop. Det er nemt og enkelt, og du skal ikke sidde med længsel og vente, på at din fortrukne pige eller kvinde, har tid til at svare på dine beskeder. 

Du skal bare lægge varen i kurven, og så kan du glæde dig – en simpel vej til tilfredsstillelse af dine beskidte tanker.