Find det du søger

Pro sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

Søsters trusser

200,00 DKK

Junior sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

brugte trænings trusser

250,00 DKK

Pro sælger

Top sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

Blonder💋

188,00 DKK

Top sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

48 timers 👹

150,00 DKK

Top sælger

Nyt produkt

Brugte g strenge

Tis trus 💦

250,00 DKK

Ny sælger

Nyt produkt
188,00 DKK

Top sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

Hot trusse💋

188,00 DKK

Ny sælger

Nyt produkt

Brugte g strenge

Trusser

374,00 DKK

Bliv køber

Find og køb de frækkeste trusser, billeder eller videoer mm. som pigerne sælger her på siden!

Som køber kan du vælge mellem frit tilgængelige produkter eller starte privat chat samtale med pigen, og købe hvad du vil den vej igennem.

Som kunde er du 100% anonym, så du kan trygt begynde at se rundt på siden om der er noget som kunne bruges til fantasien.

Opret som køber


Ofte stillede spørgsmål

Dine personlige oplysninger indsamles hverken, arkiveres eller deles af os.

Du opretter dig på sitet, og derefter har du 2 muligheder.

1: Finder et af de synlige produkter som du kan se på siden og smider i kurven.

2: Åbner chat samtale med pigen, og køber produkter den vej igennem, i form at trusser, billeder eller videoer mm.

Herfra skal betaling gennemføres og forsendelse arrangeres mellem de to parter.

Med sortimentet og mangfoldigheden af ​​sælgere på vores side kan du købe de trusser-billeder-videoer mm. du leder efter, til den pris, du leder efter.

Køb frække pige trusser på vores diskrete og anonyme hjemmeside. Brugte pige trusser som har omfavnet en fræk og sexet pige-numse. 

Trusserne varierer i form, farve, størrelse og materiale. Du kan finde g-strenge og hotpants, men også helt normale pige trusser i bomuld. Ligesom trusserne, varierer pigerne også i udseende og duft.

Tag dig god tid, og gennemse alle pigernes gallerier. Når du har gransket alle gallerierne og har fundet en pige, som du bare må dufte til, skal du bare vælge et par beskidte trusser og lægge dem i kurven – herefter skal du bare glæde dig!

Forskellige pige trusser

Her på siden, kan du finde mange forskellige slags piger. Du kan finde piger som er ældre og mere modne, eller du kan finde helt unge og uskyldige piger. Fællesnævneren er, de hver især har valgt at sælge deres pige trusser.

Som det fremgår af gallerierne på siden, kan du finde den helt rigtige pige for dig, hvor du i al hemmelighed kan udvælge hende, så hun passer til dine seksuelle fantasier.

Der kan findes piger med hår på fissen, piger som er glatbarberede og piger som er trimmede forneden. Denne diversitet som tilbydes, bidrager til at du som kunde, modtager et par trusser der tænder dig maximalt.

Det er også muligt at finde en ung pige, som sælger trusser hun har tisset i. 

Det er vigtigheden af din tilfredsstillelse som inspirerer os, til at levere et optimalt produkt fra så mange forskellige piger som muligt.

Trusser med sensuel duft

Pige trusser med behagelige og sensuelle toner af skønne og forførende piger. Forførende og ophidsende safter som dufter af den fisse, du selv har valgt! Hvis du ønsker en speciel og unik oplevelse, kan de brugte trusser tilpasses.

Dvs. du får muligheden for at modtage et par frække brugte pige trusser, som dufter mere intenst, end ved normalt dagsbrug. 

Pigen kan have haft trusserne på i meget lang tid, så hendes safter er trængt godt ind i trusserne. Dels sikre det at duften holder i meget lang tid, men du vil også opleve at duften er meget intens og gennemtrængende. 

Hvis den oplevelse du leder efter, skal være endnu mere unik og sanse-pirrende, kan du købe et par brugte pige trusser med menstruation i. 

Nyd det forbudte helt privat

Det skal hverken føles forkert eller skamfuldt, at bestille brugte trusser på vores hjemmeside. Vi synes, alle har ret til at tilfredsstille sig selv, uden at føle sig forkerte.

Derfor tilbyder vi et system som er lige så nemt, som at bestille et par nye bukser! Forbliv helt anonym og privat. Vi forlanger ikke identifikation eller rigtige navne samt adresser. Du er i