Vi gør alt for at siden brugte trusser er så nem at bruge som muligt!

Men hvis du alligevel skulle have nogle spørgsmål, så har vi udarbejdet en liste over de mest stille spørgsmål her under.

Men hvis du ikke finder dit svar herunder så henviser vi til kontakt os hvor du har mulighed for at skrive til os.

FAQ
Hvad er brugtetrusser.dk?

Brugtetrusser.dk er et samfund for folk, der elsker at være fri til at nyde deres seksuelle fantasier, hvilket inkluderer køb og salg af brugte trusser.

hvodan bliver jeg oprettet på sitet?

For at få adgang til vores markedsplads skal du først vælge om du vil sælge eller købe brugte trusser. Tilmeld dig på opret konto

Er jeg sikker og anonym?

Ja, vi værdsætter dit privatliv og dit skøn. Under registreringen kræves kun din e-mail-adresse og et brugernavn. Den e-mail-adresse, du angiver, er ikke synlig for medlemmer af samfundet – de vil kun se dit brugernavn. Vi anbefaler dog kraftigt, at du ikke bruger dit rigtige navn som dit brugernavn.

Kan andre medlemere se min email?

Nej, kun du kan se din e-mail-adresse. Vores medlemmers privatliv og sikkerhed er af største vigtighed, så vi har taget skridtet til at forhindre spammere og andre falske brugere i at se din adresse. Selvom du kan se din e-mail-adresse, når du får adgang til din egen profil, kan ingen andre se disse oplysninger.

Vil min informationer blive slettet når jeg sletter min profil

Dit privatliv er vores prioritet, så dine personlige oplysninger slettes, når du har slettet din konto. Vi opbevarer et minimalt sæt data af sikkerhedsmæssige årsager, som inkluderer dine registreringsoplysninger.

Jeg har ikke lyst til at vise mit ansigt

På sitet er du fri til at tage og uploade de fotos du vælger, og mange sælgere driver deres forretning uden at vise deres ansigter.

Er der nogen provision, som jeg skal betale?

Brugtetrusser er en markedsplads, hvor vores medlemmer sælger eller køber deres produkter. Vi er ikke direkte involveret i transaktioner mellem brugere, så du behøver ikke betale nogen provision for dine transaktioner.

Jeg er nybegynder. Hvordan sælger jeg mine produkter?

Du kan begynde at sælge ved at oprette din egen profil og tilføje varer. Med Brugte trusser har du din egen butik, hvor du kan liste og reklamere for dine varer, trusser, videoer og mere … Vi tilbyder nemme værktøjer, så du kan komme i kontakt med klienter og udforske vores sociale netværksfunktioner. 

Hvordan får jeg betaling, når nogen køber mine varer?

Brugtetrusser.dk er en markedsplads, hvor vores medlemmer sælger eller køber produkter, og vi er ikke involveret i nogen transaktioner mellem brugere. Sælgere på Brugtetrusser vil forhandle direkte med købere om forsendelse og betalingsmetoder. Vi anbefaler, at du forbliver anonym. Den bedste måde er at oprette en e-mail-adresse og en P.O. Kasse adskilt fra din personlige til dette særlige formål. Der er nogle almindelige betalingsmetoder, som vores medlemmer normalt bruger. Hvis du allerede har en Paypal-konto, kan du nemt forbinde yderligere e-mail-adresser til denne konto.

Hvordan kan jeg modtage købte produkter, samtidig med at jeg beskytter mit privatliv?

Sælgere på sitet vil forhandle direkte med købere om forsendelse og betalingsmetoder. Vi anbefaler at forblive anonyme. Den bedste måde er at oprette en e-mail-adresse og en P.O. Kasse adskilt fra din personlige til dette særlige formål.

Hvordan ved jeg, at den anden person er ægte?

Vi har flere systemer designet til at bevise, at brugerne er, som de siger de er. Disse inkluderer telefonnummer, foto og videoverifikation. Sælgere, der fuldfører verifikationen, vil have et badge på deres profil, så du kan være sikker på, at de er autentiske. Du finder også anmeldelser fra tidligere købere, der beskriver deres oplevelse i sælgernes profiler. Derudover kontrollerer vi vores Premium-sælgerprofiler i hånden for at sikre, at det, du får, er ægte.

Hvad kommer op på min kortopgørelse, når jeg bliver opkrævet fra brugtetrusser.dk?

Vi er interesserede i dit privatliv og dit skøn. Intet relateret til vores websted vises på dit kort eller din kontoudtog.