Vi gør alt for at siden brugte trusser er så nem at bruge som muligt!

Men hvis du alligevel skulle have nogle spørgsmål, så har vi udarbejdet en liste over de mest stille spørgsmål her under.

Men hvis du ikke finder dit svar herunder så henviser vi til kontakt os hvor du har mulighed for at skrive til os.

FAQ

Brugtetrusser.dk er et samfund for folk, der elsker at være fri til at nyde deres seksuelle fantasier, hvilket inkluderer køb og salg af brugte trusser.

For at få adgang til vores markedsplads skal du først vælge om du vil sælge eller købe brugte trusser. Tilmeld dig på opret konto

Ja, vi værdsætter dit privatliv og dit skøn. Under registreringen kræves kun din e-mail-adresse og et brugernavn. Den e-mail-adresse, du angiver, er ikke synlig for medlemmer af samfundet – de vil kun se dit brugernavn. Vi anbefaler dog kraftigt, at du ikke bruger dit rigtige navn som dit brugernavn.

Nej, kun du kan se din e-mail-adresse. Vores medlemmers privatliv og sikkerhed er af største vigtighed, så vi har taget skridtet til at forhindre spammere og andre falske brugere i at se din adresse. Selvom du kan se din e-mail-adresse, når du får adgang til din egen profil, kan ingen andre se disse oplysninger.

Dit privatliv er vores prioritet, så dine personlige oplysninger slettes, når du har slettet din konto. Vi opbevarer et minimalt sæt data af sikkerhedsmæssige årsager, som inkluderer dine registreringsoplysninger.

På sitet er du fri til at tage og uploade de fotos du vælger, og mange sælgere driver deres forretning uden at vise deres ansigter.

Brugtetrusser er en markedsplads, hvor vores medlemmer sælger eller køber deres produkter. vi smider 25% oveni det beløb som sælgerne ønsker at tjene på deres produkter.

Du kan begynde at sælge ved at oprette din egen profil og tilføje varer. Med Brugte trusser har du din egen butik, hvor du kan liste og reklamere for dine varer, trusser, videoer og mere … Vi tilbyder nemme værktøjer, så du kan komme i kontakt med klienter og udforske vores sociale netværksfunktioner. En god og fyldig produkt beskrivelse betyder for din chance for at finde en interesseret køber

Brugtetrusser.dk er en markedsplads, hvor vores medlemmer sælger eller køber produkter, og vi har intet med handlen at gøre, dog skal alt handel ske igennem brugtetrusser.dk. Sælgere på Brugtetrusser vil forhandle direkte med købere om forsendelse. Vi anbefaler, at du forbliver anonym, dette fastholdes ved at handle igennem siden. 

Sælgere på sitet vil forhandle direkte med købere om forsendelse og handlen afsluttes igennem betalingssystemet her på siden, dette anbefaler vi for at forblive anonyme.

Vi har flere systemer designet til at bevise, at brugerne er, som de siger de er. Disse inkluderer telefonnummer, foto og videoverifikation. Sælgere, der fuldfører verifikationen, vil have et badge på deres profil, så du kan være sikker på, at de er autentiske. Du finder også anmeldelser fra tidligere købere, der beskriver deres oplevelse i sælgernes profiler. Derudover kontrollerer vi vores Premium-sælgerprofiler i hånden for at sikre, at det, du får, er ægte. Du kan evt. også efterspørger et billede hvor de bekræfter at de er den som de begiver sig for at være.

Vi er interesserede i dit privatliv og dit skøn. Intet relateret til vores websted vises på dit kort eller din kontoudtog.