Vi har gjort det nemt for dig

1

Opret dig som sælger

Ved at trykke på knappen herunder, kan du nemt og hurtigt oprette din egen butik, 100% anonymt og begynde at sælge.

2

Opret dine produkter

Tilpas dine produkter præcis som du ønsker, og vælg selv salgsprisen. Samtidig kan du tilføje ekstra services, som øger din indtjening.

3

Send produkterne og tjen penge

Efter dit produkt er blevet solgt, vil du modtage en email hvortil du skal ind og godkende ordren. Herefter skal du blot fragte den, og pengene er dine.

Opret din egen butik

Andre sælger lige nu

Ny sælger

Nyt produkt

Brugt sexlegetøj

Brugt dildo/vibrator

1.125,00 DKK

Pro sælger

Ny sælger

Nyt produkt

Andet spændende

hjælp mig med min fantasi

1.250,00 DKK

Pro sælger

Nyt produkt

Frække videoer

Fodbad

188,00 DKK

Top sælger

Nyt produkt

Brugte sokker

Golf sokker💋

188,00 DKK

Pro sælger

Ny sælger

Nyt produkt

Erotisk novelle

I badet

125,00 DKK

Vi har opbygget siden, så du forbliver privat og samtidig ikke skal arbejde for dine kommende penge. Dit rigtige navn skal ikke oplyses, du bestemmer hvad du vil bruge som alias. Det er helt op til dig som sælgeren, hvilke billeder du ønsker, kunderne skal kunne se i dit galleri.

Du bliver din egen chef, og du bestemmer hermed selv, hvor meget tid du vil bruge på hjemmesiden. Du behøves ikke bruge tid hver dag, du kan lade det passe sig selv.

Du kan uploade et par billeder i dit galleri, som du selv tror vil tiltrække opmærksomhed. Om det er close-up billeder eller full-body billeder, er helt op til dig.

Det er en fantastisk enestående mulighed, for at få råd til ekstra sjove ting. 

Du kan være lige hvad du har lyst til

Hvis du vil sælg brugte trusser, er du endt på den eneste hjemmeside, som tilbyder så nem og attraktiv en løsning. 

Vi byder dig hjerteligt velkommen i en verden hvor du er ønsket, hvad enten du er høj eller lav eller på nogen måde afviger fra normalen.

Hvis du ønsker at tilføje billeder til dit galleri, hvor du er iført et kostume eller anden identitets-slørende udklædning, er du velkommen til at gøre dette.

Der er altid en kunde derude, som vil vælge at købe brugte trusser af netop dig! 

Bliv gladere for din krop

Når man modtager positiv opmærksomhed og anerkendelse, frigiver hjernen dopamin som er et lykkehormon. Forestil dig, at du dagligt får episoder med episk lykke-følelse, som bidrager til at du på sigt får det bedre i hverdagen, men også bidrager til, at du får et mere positivt syn på din krop.

Der er afsindigt vigtigt at modtage bekræftelse for dit udseende, for at kunne have selvtillid og føle sig sexet. 

Aldrig har det været nemmere eller mere fordelagtigt at sælg brugt undertøj! Ikke nok med, at du uundgåligt vil føle dig bedre tilpas i din krop, kan du hurtigt tjene penge som på anden vis, ville kræve både din tid og dit overskud, at skulle tjene. Derudover slipper du for, at skulle oprette en profil på en snusket og udstillende hjemmeside, hvor du er udsat for ubehagelige beskeder og lige gyldig kommunikation.

Sælg brugte trusser på en dirty måde

Det er dit eget valg, hvad du vælger at tilbyde. Der er kunder, som er interesseret i alt fra urin til menstruation, og det er udelukkende dig som bestemmer, om du vil tilbyde den slags.

Hvis du ikke er skræmt af tanken, om at tilbyde noget ekstra beskidt, så er der ekstra gode penge at hente hjem. Det er vigtigt for os, at det er dig som bestemmer og dig som sætter grænsen.

Sælg dine trusser via vores hjemmeside, og bliv din egen chef allerede i dag. Vi ser frem til, at kunne gøre det hårde arbejde for dig.