Find det du søger

Pro sælger

Pro sælger

Top sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

Brugte sorte trusser

157,00 DKK

Pro sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

Søsters trusser

200,00 DKK

Junior sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

brugte trænings trusser

250,00 DKK

Top sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

Blonder💋

188,00 DKK

Junior sælger

Nyt produkt
250,00 DKK

Top sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

48 timers 👹

150,00 DKK

Top sælger

Nyt produkt

Brugte g strenge

Tis trus 💦

250,00 DKK

Ny sælger

Nyt produkt
188,00 DKK

Bliv køber

Find og køb de frækkeste trusser, billeder eller videoer mm. som pigerne sælger her på siden!

Som køber kan du vælge mellem frit tilgængelige produkter eller starte privat chat samtale med pigen, og købe hvad du vil den vej igennem.

Som kunde er du 100% anonym, så du kan trygt begynde at se rundt på siden om der er noget som kunne bruges til fantasien.

Opret som køber


Ofte stillede spørgsmål

Dine personlige oplysninger indsamles hverken, arkiveres eller deles af os.

Du opretter dig på sitet, og derefter har du 2 muligheder.

1: Finder et af de synlige produkter som du kan se på siden og smider i kurven.

2: Åbner chat samtale med pigen, og køber produkter den vej igennem, i form at trusser, billeder eller videoer mm.

Herfra skal betaling gennemføres og forsendelse arrangeres mellem de to parter.

Med sortimentet og mangfoldigheden af ​​sælgere på vores side kan du købe de trusser-billeder-videoer mm. du leder efter, til den pris, du leder efter.

Sexede brugt ungpigetrusser, båret af autentiske og erotiske piger og kvinder. Frækt og syndigt brugt undertøj til enhver smag. På hjemmesiden kan du finde de frækkeste og mest pirrende salgs-profiler, som alle er forskellige men ægte profiler. Kvinder og piger i forskellige aldre, som finder denne verden forførende.

Du kan finde unge piger, som har efterladt den mest pirrende aroma fra hendes safter. Ungpigetrusse som helt almindelige hverdags-trusser, eller som g-strenge med frækt print, kan bestilles via vores hjemmeside direkte fra din udvalgte ungpige.

Brugt undertøj som afsendes hurtigt og direkte. 

Lad dine erotiske lyster bestemme hvor aromatisk og intens oplevelse, du ønsker. Ønsker du ungpigetrusser med beskidt duft? eller med et tvist, så du er sikker på at blive sanseligt pirret i høj grad.

Hemmelig pakke

Er du nervøs og måske ligefrem flov, over at efterkomme dine frække fantasier på denne måde? Bare rolig – vi har på vores hjemmeside, taget højde for netop dét problem.

Du kan bestille et par ungpigetrusser på mindre tid, end du vil bruge på at hente et glas vand! Vi forstår og respekterer, at det er grænseoverskridende at sidde på vores hjemmeside – derfor skal du ikke bruge længere tid, end højst nødvendigt. Du slipper for at tage kontakt til den ungpige du har valgt, du skal hverken charmere hende eller forklare hende om dine private intime tanker.

Det eneste du aktivt skal foretage dig, er at lægge et par trusse i kurven og gå til kassen, på samme vis som enhver anden webshop.

Det går stærkt, det er effektivt og du skal ikke engang bekymre dig om at blive afsløret. Selvfølgelig er de frække ungpigetrusser, pakket og sendt forsvarligt og diskret. Du kan bestille dem til en hvilken som helst pakkeshop. Man vil ikke kunne ane, hvad der i virkeligheden gemmer sig i pakken.

Uskyldigt ydre

Er du tændt af tanken om en helt uskyldig ung pige? Det er mange mænd! Det er et frækt og forbudt tabu, men det kan lade sig gøre, at modtage en ufattelig intim rekvisit til tilfredsstillelse af denne populære våde drøm.

Hvis du har god tid anbefaler vi, at du giver dine øjne lov til at gennemse gallerierne af smukke kvinder på hjemmesiden. Derved giver du dig selv mulighed for, at blive visuelt opstemt og finde den trusse som du tænder allermest på.

Når du overvejer at købe frække brugte trusser, skal du have in mente, at de ikke kun kan bruges som seksuel rekvisit, en enkelt gang. De kan duftes til igen og igen. Alt efter hvor stærkt duftende ungpigetrusse du vælger, kan lugten ende med at holde rigtig længe! 

Det er det frækkesete, mest forførende og mest intime stykke sexlegetøj, du kan forkæle dig selv med.

Prøv noget helt nyt og forfriskende på en diskret måde. Nyd en piges duftende trusser, og forbliv helt anonym!