Vi har gjort det nemt for dig

1

Opret dig som sælger

Ved at trykke på knappen herunder, kan du nemt og hurtigt oprette din egen butik, 100% anonymt og begynde at sælge.

2

Opret dine produkter

Tilpas dine produkter præcis som du ønsker, og vælg selv salgsprisen. Samtidig kan du tilføje ekstra services, som øger din indtjening.

3

Send produkterne og tjen penge

Efter dit produkt er blevet solgt, vil du modtage en email hvortil du skal ind og godkende ordren. Herefter skal du blot fragte den, og pengene er dine.

Opret din egen butik

Andre sælger lige nu

Ny sælger

Nyt produkt

Frække videoer

Hvad du ønsker

374,00 DKK

Pro sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

Søsters trusser

200,00 DKK

Junior sælger

Nyt produkt

Frække videoer

Analsafter?

250,00 DKK

Junior sælger

Nyt produkt

Frække videoer

Se mig malke mine bryster

125,00 DKK

Junior sælger

Nyt produkt

Andet spændende

Tilbed mig – approach me

299,00 DKK

Junior sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

brugte trænings trusser

250,00 DKK

Ny sælger

Nyt produkt
300,00 DKK

Ny sælger

Nyt produkt

Frække billeder

Billede af min fisse

125,00 DKK

Har du nogensinde overvejet at sælge trusser mod god betaling? I så fald, børdu prøve. Opret en profil med et par billeder, og opdag hvor nemt det er at tjene ekstra lommepenge.

Det er ligegyldigt hvilken slags trusser du har lyst til at sælge, det vigtigste er at de er brugte. Det kan være at du har et par trusser som du ikke har brugt længe, og som du egentligt havde glemt bagerst i skabet. Dem kan du hurtigt tjene penge på, bare ved at bruge dem en enkelt gang mere.

At sælge sine brugte trusser bliver stadig mere populært, derfor er der en reel mulighed for let-tjente penge. På vores hjemmeside har vi gjort det nemt for dig. Du skal ikke selv stå for kontakten til dem, som ønsker at købe dine brugte trusser, det klarer vi. Du modtager pengene på din konto og får besked om afsende trusserne.

Sælg trusser og bliv glædeligt overrasket

Alt foregår selvfølgeligt anonymt, så du ikke skal være nervøs for, om nogen opdager den lille hemmelighed.

Der er kun positive aspekter ved denne fantastiske mulighed. 

Sælg trusserne på den mest seriøse og anonymitets-bevarende hjemmeside indenfor markedet. 

Du skal bekymre dig om en indbakke, som bliver fyldt af liderlige mænd, du skal udelukkede bruge trusserne og sende dem. Vi lover dig, at du forbliver i sikkerhed på vores hjemmeside. 

Kom som du er, vi velkommer altid alle kvinder og piger, som ønsker at oprette en profil med henblik på at sælge deres brugte trusser.

Der er ikke nogen adgangskrav eller specielle kvoter, som du skal opfylde, for at komme i gang med at sælg dine brugte trusser her.

Vi ønsker en bred vifte af forskellige profiler, derfor søger vi altid forskellige typer. 

Mændende som vælger, at benytte vores hjemmeside til at købe brugte trusser, har meget forskellige præferencer indenfor typer af kvinder og piger. Smid dit dårlige selvværd væk og bliv glædeligt overrasket, over hvor mange mænd som vil elske at købe dit brugte undertøj.

Har du nogensinde dage hvor du er helt nede? Det har de fleste, men her kan bekræftelse gøre en stor forskel. Kvinder og piger generelt, har ofte tendens til at lade negative tanker, påvirke deres syn på deres krop og tanker herom. Det er ofte en destruktiv nedadgående spiral, som hurtigt kan ødelægge selvtilliden for de fleste.

Bliv bekræftet på din krop

På vores hjemmeside vil du opdage, at der med sikkerhed sidder et par stykker, som synes din krop ser fantastisk dejlig ud – og endda vil bruge sine penge, på at købe dine brugte trusser.

Selvom du måske synes, dine bryster er for små eller store, eller du ikke bryder dig om størrelsen på din numse og dine lår, vil du opdage hvor mange mænd som synes du er en gudinde. Dén følelse kan være medvirkende til, at du får mere positive tanker om dig selv og din krop.

Sælg trusser på vores side og giv dig selv muligheden, for at få et mere realistisk og positivt syn på dig selv.