Vi har gjort det nemt for dig

1

Opret dig som sælger

Ved at trykke på knappen herunder, kan du nemt og hurtigt oprette din egen butik, 100% anonymt og begynde at sælge.

2

Opret dine produkter

Tilpas dine produkter præcis som du ønsker, og vælg selv salgsprisen. Samtidig kan du tilføje ekstra services, som øger din indtjening.

3

Send produkterne og tjen penge

Efter dit produkt er blevet solgt, vil du modtage en email hvortil du skal ind og godkende ordren. Herefter skal du blot fragte den, og pengene er dine.

Opret din egen butik

Andre sælger lige nu

Ny sælger

Nyt produkt

Brugt sexlegetøj

Brugt dildo/vibrator

1.125,00 DKK

Pro sælger

Ny sælger

Nyt produkt

Andet spændende

hjælp mig med min fantasi

1.250,00 DKK

Pro sælger

Nyt produkt

Frække videoer

Fodbad

188,00 DKK

Top sælger

Nyt produkt

Brugte sokker

Golf sokker💋

188,00 DKK

Pro sælger

Ny sælger

Nyt produkt

Erotisk novelle

I badet

125,00 DKK

Kunne du tænke dig at tjene penge, på en helt utrolig nem og sikker måde? Så se med her! Du skal ikke foretage dig noget nyt, du skal bare ændre på en enkelt vane – i stedet for at smide dine trusser til vask, putter du dem i en konvolut og sender dem. Nemmere kan det ikke gøres.

På vores hjemmeside kan du sikkert og nemt, tjene mange penge uden at løfte en finger. Det hele foregår meget privat, så du er den eneste som ved hvad du laver. Du behøver ikke oplyse dit rigtige navn, eller vise dit ansigt. Opret et galleri, med et par billeder af din krop eller numse, hvor du har trusser på. Jo flere billeder du uploader til dit galleri, des større chance for salg er der.

Der er ikke nogle specifikke krav til dig. Du behøver ikke være aktiv på vores hjemmeside, du kan lade din profil passe sig selv. Når et par af dine trusser bliver solgt, bliver du informeret om at du skal sende dem med posten.

Det kan dog betale sig at være en smule aktiv, i form af udskiftning og tilføjelser af billeder i dit private galleri. 

Modeller i alle størrelser er velkomne

Fortsæt dit almindelige hverdags-liv uden at blive afsløret. Du får ikke nogen privat kontakt, til kunderne på vores hjemmeside. Ingen private beskeder fra mænd, som har lyst til at skrive med dig.

På vores hjemmeside er rigtig mange mænd kunder, så det bliver nemt for dig at tjene ekstra penge til shopping eller café-besøg.

I kraft af vores mange købende kunder, er efterspørgslen på forskellige kvinder og piger stor.

Vi ønsker  en stor diversitet af sælger-profiler, derfor er dit udseende helt ligegyldigt for os. Der er efterspørgsel af alle kropstyper og trussemodeller. Om du er frodig og buttet eller lille og tynd, er underordnet. 

Find din indre sex killing og sælg dine trusser

Sælg dine trusser til en vilkårlig fremmed, som du aldrig kommer til at møde, eller have kontakt til.

Det er helt normale mænd fra alle samfundslag og i alle aldre, som tænder på at købe trusser. Det er et tabu for mange, men der er overraskende stor efterspørgsel på trusser.

Du vil med stor sandsynlighed blive overrasket når du opdager, hvor mange mænd der finder dit galleri så tiltrækkende, at de vil give penge for dine brugte trusser. Du skal ikke løfte en finger, vores hjemmeside klare alt det hårde arbejde! Du undgår at bruge dine resourcer og din sparsommelige tid på kommunikation med kunderne – du kan faktisk sidde stille og lade pengene komme til dig!

Giv dig selv muligheden for lidt ekstra selvforkælelse med de ekstra penge, som du ikke engang skal arbejde for.