Vi har gjort det nemt for dig

1

Opret dig som sælger

Ved at trykke på knappen herunder, kan du nemt og hurtigt oprette din egen butik, 100% anonymt og begynde at sælge.

2

Opret dine produkter

Tilpas dine produkter præcis som du ønsker, og vælg selv salgsprisen. Samtidig kan du tilføje ekstra services, som øger din indtjening.

3

Send produkterne og tjen penge

Efter dit produkt er blevet solgt, vil du modtage en email hvortil du skal ind og godkende ordren. Herefter skal du blot fragte den, og pengene er dine.

Opret din egen butik

Andre sælger lige nu

Ny sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

Trusser

249,00 DKK

Junior sælger

Nyt produkt
1.000,00 DKK

Junior sælger

Nyt produkt

Brugte g strenge

Trusser været brugt 2 dage

313,00 DKK

Top sælger

Nyt produkt

Brugte nylonstrømper

2 pr – Nylon freak💋

375,00 DKK

Top sælger

Nyt produkt

Brugte g strenge

Frækkert💋

188,00 DKK

Top sælger

Nyt produkt

Brugte sokker

Golfsokker💋

188,00 DKK

På vores side forbliver du helt anonym, men har mulighed for at tjene nemme penge, på noget så simpelt som at sælge dine brugte trusser, i stedet for at smide dem i vasketøjskurven. Det eneste du skal foretage dig, er at uploade et par frække billeder hvor du har trusser på, og derefter får du besked når du skal afsende trusserne.

Var der nogen der sagde brugte trusser sælges? ja her på siden, sælger mere end tusind piger der brugte undertøj. Deres brugte trusser købes, til alle de mange liderlige fyre derude, som har en specielt behov for dine egendele!

Du bestemmer helt selv hvor aktiv du ønsker at være på siden, men hvis du gør en lille indsats, er der gode penge at tjene på kort tid.

Du behøver ikke at oplyse dit rigtige navn, du kan nøjes med at bruge et alias. Du behøver heller ikke uploade et ansigtsbillede til dit galleri, men et par simple billeder af din krop kan gøre det.

Sælg dine brugte trusser uden at blive opdaget

Vi gør det muligt for dig at forblive hemmelig og dermed fortsætte dit liv i almindelighed, hvor ingen opdager hvordan du tjener dine lommepenge.

Der er rigtig mange mænd som bruger vores side, og dermed rigtig god mulighed for at blive en succes og tjene gode penge.

Markedet er i stor vækst og der mangler friske piger og kvinder.

Dit udseende er underordnet, så det er lige meget om du er blond, brunette eller noget helt tredje. Din kropsbygning er også velkommen, uanset om du er til den lille side eller om du er en pige med former.

Din profil passer sig selv pånær når du modtager en ordre fra en person, som ønsker at købe. Den nemmeste måde at tjene ekstra penge på, hurtigt!

Få et selvtillidsboost

Du bliver bekræftet positivt i dit udseende, når du opdager hvor eftertragtet dit beskidte undertøj er. Alle har brug for et boost af selvtillid i ny og næ, så hvorfor ikke tjene penge på det samtidigt? Jo flere billeder du uploader til dit galleri, des større chance for salg er der også. Du kan hurtigt og nemt få den behagelige følelse af eftertragtethed, ved et par få klik.

Du behøver ikke føle dig smuk, men der er en stor chance for at kommer til at føle dig som en sexkilling, når ordrerne begynder at vælte ind.

Helt almindelige mænd, unge som gamle, tænder på at købe brugte trusser af normale piger og kvinder.

Du får ikke selv personlig kontakt til mændende, men udelukkende en besked om, at et af dine produkter er blevet købt og skal afsendes. Dermed undgår du at bruge din tid og dine resourcer på at korrespondere med kunderne.

Gør dig selv en tjeneste, giv vores hjemmeside en chance for at generere hurtige og nemme penge til din konto. Så smider vi et stort selvtillids-boost oveni!