Find det du søger

Top sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

Grøn 💚

160,00 DKK

Ny sælger

Nyt produkt
438,00 DKK

Pro sælger

Nyt produkt

Brugte trusser

Onani Hipster

249,00 DKK

Pro sælger

Nyt produkt

Brugte g strenge

Beskidt g-streng

200,00 DKK

Bliv køber

Find og køb de frækkeste trusser, billeder eller videoer mm. som pigerne sælger her på siden!

Som køber kan du vælge mellem frit tilgængelige produkter eller starte privat chat samtale med pigen, og købe hvad du vil den vej igennem.

Som kunde er du 100% anonym, så du kan trygt begynde at se rundt på siden om der er noget som kunne bruges til fantasien.

Opret som køber


Ofte stillede spørgsmål

Dine personlige oplysninger indsamles hverken, arkiveres eller deles af os.

Du opretter dig på sitet, og derefter har du 2 muligheder.

1: Finder et af de synlige produkter som du kan se på siden og smider i kurven.

2: Åbner chat samtale med pigen, og køber produkter den vej igennem, i form at trusser, billeder eller videoer mm.

Herfra skal betaling gennemføres og forsendelse arrangeres mellem de to parter.

Med sortimentet og mangfoldigheden af ​​sælgere på vores side kan du købe de trusser-billeder-videoer mm. du leder efter, til den pris, du leder efter.

Brugte trusser købes direkte fra ægte skønheder i alle afskygninger. Ægte piger og kvinder med forskellige kropstyper og udseende. Profilerne som eksisterer på vores hjemmeside, tilbyder alle køb af deres frække brugte trusser.

Frække brugte trusser og g-strenge kan købes direkte på vores hjemmeside. Du er sikker på at finde et par trusser, som kan indfri dine seksuelle fantasier. 

Aldrig har det været mere enkelt eller sikkert, at købe brugte trusser!

Den rigtige duft

Lad dig friste af de forskellige piger og kvinder som tænder på tanken, om at du tilfredsstiller dig selv med hjælp fra deres duft. Alle profilerne på hjemmesiden er attraktive og ægte liderlige danske piger

og kvinder. De er forskellige hver og en, ligesom deres duft variere. 

Opdag helt nye sensoriske oplevelser, fra kvinder som du ville kunne møde tilfældigt i bussen.

Brugte trusser købes af mange. På trods af at være et tabubelagt samtaleemne, er der en heftig efterspørgsel, som vi sætter en ære i at imødekomme.

Det er helt op til dig, hvilken pige du vil købe af – og hvilken type trusser det skal være. Profilerne har alle tilfælles, at de bliver liderlige af tanken om at levere et seksuelt redskab, så du opnår en nydelse i særklasse.

Giv dig selv chancen for en orgasme, som ikke kan sidestilles med noget – det er en afhængigheds-skabende aromatisk oplevelse, og du vil aldrig mere lade dig nøjes med porno.

Nemt og bekvemt

Det kan føles grænseoverskridende at købe brugte trusser, derfor er det b.la en grund til at mange fravælger det. 

Vi har på hjemmesiden valgt at forkusere på, at du som kunde kan føle dig tryg og privat. Derfor har vi indrettet hjemmesiden, så du lynhurtigt at bestille et par trusser – uden at skulle tilkendegive din identitet, eller på andre måder føle dig udstillet.

Aldrig har det været så simpelt at købe brugte trusser! Tryk ‘læg i kurv’ og herefter kan du forvente en ultimativ fræk oplevelse, indenfor ganske kort tid, med en af de enorm liderlige piger.

Brugte trusser købes hos drømmepigen

G-strenge eller boxershorts, vi blander os ikke i dine præferencer, vi tilbyder bare en sikker vej til købet heraf.

De brugte trusser købes af alle typer mænd. Desværre er emnet for privat for mange at snakke om. Det er en af grundende til at vi ved, hvor vigtig diskretion og anonymitet er.

Din rejse starter visuelt når du går på opdagelse blandt alle gallerierne. Udfra din visuelle vurdering kan du udvælge en sexkilling som du ønsker at købe brugte trusser af. Tag dig god tid,